ATK-ja pjesë e takimit vjetor të mbajtur në Vjenë

13 qershor 2024 | 16:33

Drejtori i përgjithshëm i ATK-së, Ilir Murtezaj, me datë 12 dhe 13 qershor ka marrë pjesë në takimin vjetor të mbajtur në Vjenë, i organizuar nga Departamenti për Çështje Fiskale (DFÇ), Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN), Drejtoria e Përgjithshme e KE-së për Fqinjësi dhe Negociata të Zgjerimit (DG NEAR) si dhe SECO.

Ky takim vjetor, zhvillohet ndërmjet vendeve përfituese, partnerëve zhvillimorë dhe FMN-së i cili component kyç për koordinimin e përpjekjeve për reformë, një mundësi e mire e programit të zhvillimit të kapaciteteve për të ndarë sfidat dhe zhvillimet e tye, në zbatimin e reformave fiskale.

Qëllimi kryesorë i takimit është diskutimi mbi progresin e zbatimit e programit të fazes së tretë të reformave fiskale në Evropën Juglindore.

FMN ka prezantuar dokumentin krahasues rajonaë mbi çështje që janë mbi interesin rajonal, për ta paraqitur kontekstin për ndërhyrjet e autoriteteve nga vendet pjesëmarrëse.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pajisje ndihmëse ortopedike, si karroca manuale, shtretër ortopedik e të…