AUF i dërgon letër falënderuese rektorit Nimani

31 korrik 18:49

Mohamet Ketata, drejtor për Evropën Qëndrore dhe Lindore i ka derguar letër falënderuese Rektorit të UGJFA-së, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani.

Më poshtë lexojeni letër falënderimin si në vijim:

“Unë do të doja të ju falënderoja për pjesëmarrjen aktive dhe kontributin e rëndësishëm në Konstituimin Botëror të Agjencisë Universitare të Frankofonisë.

Në këtë kuptim, të gjeni bashkangjitur letrën time të falënderimeve nga Drejtoria Rajonale e Evropës Qendrore dhe Lindore të AUF.

Ju lutemi pranoni, z. Rektor, shprehjen e vlerësimit tonë më të lartë.” Kështu iu është drejtur Keteta, rektorit të Universitetit të Gjakovës, “Fehmi Agani”, Artan Nimanit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një vetaksident trafiku ka ndodhur sot në rrugën për Komoran,…