Auto 100% elektrik & ekologjik edhe tek në Prishtinë/Kosovë!

29 mars 23:10

Nga sot në kryeqytetin/vendin tonë do shtohet dhe një brend i ri automjeti e i cili është 100% elektrik & ekologjik.

ZD Kosova/ EkoGASHI Company e licencuar dhe autorizuar zyrtarisht për marken Zhidou – ZD  auto & autopjesë!

Auto e cila nuk emeton gazra dhe është tepër praktik për vozitje në qytet dhe gjetiu.

Sipas konstatimeve ne BE në me pak se

1 € mund të kalohen deri 257km pra me një mbushje(karikim) dhe atë në kushte shtëpie.

Duke ditur që ajri ne kryeqytet është shumë i ndotur kjo vetur është ideale që të bejmë dicka për ambientin dhe rrethin ku jetojmë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=141335444583704&id=101108985273017
Shpresojmë se shumë shpejtë edhe shteti ynë do përkrahë këtë ide me infrastrukturë ligjore që të kenë lehtësira qytetarët tanë të pajisen me to.

Në BE tashmë e kanë të rregulluar këtë çështje dhe marrin subvencione për blerjen e çdo veture.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka arritur në…