Aziz Bici, drejtor i Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e UÇK-së

13 shkurt 19:26

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar Aziz Bicin, këshilltar politik të tij dhe drejtor të Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Me këtë rast, kryeministri Albin Kurti, Bicit, i ka uruar suksese në detyrën e re duke mirëpritur këshillat e tij politike, derisa ka kërkuar rol konstruktiv dhe përgjegjshmëri të lartë si drejtor i Zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Teknologjia VAR është ajo që ka ndikuar shumë botën e…