Banesa moderne me qira – 044 686 900

18 tetor 15:51

Lëshoj banesë me qira. Banesa është ndërtim i ri dhe gjendet në lagjen “Mati 1” rruga “Muharrem Fejza” Prishtinë. Banesa është e mobiluar dhe e gatshme për banim. Banesa ka hapësirë prej 90 m2. Informatat në tël: 044-686-900.

Poashtu lëshoj banesën tjetër me qira e cila gjendet në objektin e njëtë ne katin e –III-, në lagjen “Mati 1”, e mobiluar dhe ka hapësirë prej 65 m2. Informatat në tel: 044-686-900. Çmimi sipas marrëveshjes.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në ditët e sotme, me revistat, TV dhe internetin të…