Basketboll, afati kalimtar prej 1 deri më 10 gusht

11 qershor 16:22

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) njofton të gjitha klubet se afati kalimtar për basketbollistët dhe basketbollistet vendore e të huaja për kategoritë seniore fillon më 01 dhe përfundon më 10 gusht 2021 në ora 16:00.

Për paraqitjen e lojtarëve/eve në afatin kalimtar klubet duhet të respektojnë procedurat e paraqitjes-regjistrimit të lojtarëve/eve vendorë dhe të huaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” kanë protestuar sot…