Bekim Jashari mori pjesë në takimin e asociacionit të komunave

19 janar 2018 | 10:36

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka marrë pjesë në takimin e organizuar nga Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK), ku është mbajtur “Punëtoria e kryetarëve të rinj të komunave”.

Në këtë takim është biseduar për një mori çështjesh, si: Ligjin për vetëqeverisje lokale, atë për financat publike, prokurimin publik, Ligjin për shërbimin civil, si dhe Ligjin për dhënien në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme komunale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e komunës së Gjakovës njofton…