Bekim Jashari uron besimtarët islam me rastin e fillimit të Ramazanit

05 maj 2019 | 13:56

Të dashur qytetarë,

Të nderuar besimtarë të besimit islam,

Jemi në prag të fillimit të Ramazanit, muajit ku shfaqet sakrifica, solidariteti humaniteti, drejtësia e barazia mes njerëzve.

Agjerimi na kujton detyrimin ndaj të gjitha shtresave të shoqërisë që kërkojnë kujdesin tonë të lartë.

Karakteristikë e këtij muaji aq të shenjtë janë ndihma ndaj njëri-tjetrit, falja ndaj njëri-tjetrit dhe dora e zgjatur ndaj të varfërit

Këto janë veprimet e një besimtari të devotshëm, ky është islami.

Në emër të Komunës së Skenderajt, iu uroj agjerim të lehtë dhe shtim të veprave të mira e të pranueshme te Zoti ynë i Madhërishëm!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmë-hënës së Kuqe…