Ben-Meir: Nëse Kosova dëshiron të përparojë, Kurti duhet t’i përmbushë kërkesat e BE-së

20 maj 2024 | 11:31

Analisti politik, Alon Ben-Meir, ka vlerësuar se nëse Kosova dëshiron të avancojë drejt Bashkimit Evropian (BE), duhet të bëhet përparim në marrëdhëniet ndërmjet Serbisë dhe Kosovës.

Ai ka theksuar se kryeministri i Kosovës duhet t’i përmbahet kërkesave të Brukselit për anëtarësim në organizatat ndërkombëtare.

Ben-Meir ka shkruar në rrjetin social “X” se vazhdimisht ka treguar hapat që duhet të ndërmarrë Kosova në drejtim të progresit drejt BE-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Janë mbyllur ndeshjet gjysmëfinale “play-off” në të dyja Konferencat, duke…