Beyonce jep mesazh për zgjedhjet në ShBA

29 qershor 17:17

Tani, është Beyonce ajo që flet për zgjedhjet e ardhshme presidenciale në ShBA. Nuk e bën drejtpërsëdrejti por me një ftesë për votim që është një thirrje e vërtetë nën armë kundër Donald Trumpit.

“Duhet të votojmë sikur jetët tona të vareshin nga kjo sepse është pikërisht kështu”, ka thënë ajo nga skena virtuale e Bet Aëards, “votimi në zgjedhjet e ardhshme është mënyra për t’i dhënë fund një sistemi racist dhe të pabarabartë. Zërat tuaj duhet të dëgjohen, po i dëshmoni paraardhësve tuaj se lufta e tyre nuk ka qenë e kotë”, ka thënë Beyonce duke iu drejtuar publikut afro amerikan dhe aktivistëve anti racistë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka pasur në agjendë që…