Bie niveli i ujit në liqenin e Badocit dhe Batllavës

18 gusht 16:12

Kompania Rajonale e Ujësjellësit (KRU) “Prishtina”, ka bërë thirrje për shpenzim racional të ujit të pijshëm.

Në njoftim e kësaj kompanie është thënë se ka rënë niveli i ujit në liqenin e Badocit dhe në atë të Batllavës.

Sipas njoftimit, niveli i ujit në liqenin e Badocit është thënë se ka rënë në – 9 metra nën kuotën maksimale të kapërderdhjes. Ndërsa në liqenin e Batllavës niveli i ujit ka rënë në -2.77 metra nën kuotën maksimale të kapërderdhjes. “Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm!”, është thënë në njoftimin e KRU “Prishtina”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë (ShBA),…