Blirena Nura shpall të pavlefshme dëftesat e shkollës “Mihail Grameno”

15 maj 22:45

Blinera Nura shpall të pavlefshme dëftesat e klases 6, 7, 8 dhe 9 të shkollës fillore “Mihail Grameno” në Fushë Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Enver Hoxhaj nga PDK-ja e ka komentuar deklaratën e ministrit …