Breshkës i gjenden 104 copa plastike vdekjeprurëse në stomak

07 tetor 2019 | 11:10

Rreziku dhe zhdukja e disa gjallesave vjen nga dora e njeriut dhe mungesa e ndërgjegjësimit.

Në një plazh të Floridës u gjet një breshkë e vogël në stomakun e së cilës u zbulua se kishte 104 copa plastike vdekjeprurëse.

Zbulimi shkatërrues u raportua nga Qendra e Natyrës Gumbo Limbo në Boca Raton, sipas një postimi të publikuar në rrjetin social “Facebook”.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Së paku 104 njerëz janë vrarë në protestat antiqeveritare në…