Burri që nuk lahet dhe pret flokët prej 40 vjetësh

18 korrik 11:08

Sakal Dev Tuddu nga Munger i mban flokët sipër kokës në formën e një çallme. Ky burrë nuk i ka larë dhe prerë flokët e tij prej 40 vitesh.

Ai vendosi dy vjet më parë që flokët e tij të mos i priste dhe lante më.

63-vjeçari u shpreh se Perëndia e vizitoi në ëndërr dhe i tha që të mos priste flokët, një udhëzim që e respektoi nga ajo kohë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një djalë rus gjashtëvjeçar ka bërë atë që edhe një…