Çadra që ju ndjek kudo që shkoni

05 qershor 2018 | 10:20

Një kompani japoneze po e dërgon teknologjinë e dronëve në një tjetër nivel. Ata kanë krijuar një çadër autonome që ndjek përdoruesin e saj, duke i qëndruar sipër kokës.

“Free Parasol” përdor një aparat fotografik dhe inteligjencën artificiale për ta sinjalizuar dhe ndjekur përdoruesin e çadrës derisa ai ecën në rrugë, raporton “Daily Mail”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Projektet për menaxhimin e ujërave të zeza janë tejet të…