Çfarë ka bërë shteti për ju dhe çfarë keni bërë ju për shtetin?

11 shkurt 2018 | 12:19

Më 17 shkurt, Kosova shënon 10-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së saj.

Disa nga të rinjtë e anketuar nga “Radio Evropa e Lirë” kanë thënë se gjatë kësaj dekade të shtetësisë, Kosova nuk ka krijuar kushte të mira për të rinjtë dhe perspektivën e tyre.

Por, të pyetur se çfarë kanë bërë për shtetin, ata janë shprehur se pas studimeve, do të kontribuojnë për shtetin.

https://www.facebook.com/evropaelire/videos/10156234827102249/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngëtarja shqiptare Elvana Gjata u largua për disa kohë nga…