Charlie Sheen për pak të ishte pjesëmarrës i Dancing With the Stars

26 shtator 2019 | 11:44

Charlie Sheen tregoi se në këtë sezon planifikoi të merrte pjesë në Dancing With the Stars, madje ishte planifikuar që t’i fillonte provat, por diçka e ndaloi. “Isha shumë i nderuar nga oferta e ABC-së, por në fund të ditës unë i kam dy këmbë të majta dhe thjesht nuk mund të kërcej”, ka pohuar Charlie për US Weekly. “ABC bëri një ofertë shumë bujare” tha publicisti, duke shtuar se “kishte kushte në lidhje me pjesëmarrjen në Dancing With the Stars”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Izraelit i ka kërkuar kryeministrit Benjamin Netanjahu që…