Cili është vaji me cilësitë më të larta ushqyese?!

05 mars 10:56

Floil është njëri nga vajrat e para vendore të industrisë së ushqimit, që tashmë ka thyer kufijtë kontinental, jo vetëm ato rajonal dhe vendore.
Kjo si rezultat i cilësisë së lartë dhe veçorive të këtij produkti, e të cilat janë:
● 100 i rafinuar
● Pa kolesterol
● Me vitamin E dhe K dhe
● Pa aromë gjatë fërgimit.

Këto veti të larta cilësore, kanë bërë që vaji Floil të jetë një nga produktet më të kërkuara në treg.

Prandaj, që ushqimi juaj të mos i humb vlerat e larta ushqyese gjatë përgatitjes, përdor vajin Floil, vaj ky që po vazhdon rrugëtimin e suksesit.

Floil, vaji me cilësinë më të lartë ushqyese në treg!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka bërë me dije se…