Clintoni dhe Albrighti përshëndetën me qytetarët shesheve të Prishtinës

12 qershor 15:20

Ish-presidenti amerikan Bill Clinton dhe ish-sekretarja e shtetit Madeleine Albright nga sheshi “Skënderbeu” janë nisur këmbë nëpër sheshet e kryeqytetit për të marrë pjesë në zbulimin e bustit të Albrightit në rrugën “Luan Haradinaj” afër “Newborn”-it.

Clintoni dhe Albrighti shesheve të Prishtinës i shtrëngonin duart me qytetarët të cilët kishin dalë për t’i përshëndetur ata.

Qytetarët brohorisnin Clinton dhe Albright.

Fotografia e Hashim Thaçi

Fotografia e Hashim Thaçi

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Jakup Krasniqi E dëgjoni të thuhet shpesh: “Pa zgjidhjen…