Çmimet e derivateve sot në Kosovë

31 tetor 08:37

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimoren e re të derivateve të naftës.

Sipas njoftimit të kësaj ministrie, çmimi maksimal i lejuar për produktin dizel është 1.73 euro për litër, çmimi maksimal i lejuar për produktin benzinë është 1.41 euro për litër, si dhe çmimi maksimal i lejuar për produktin gas është 0.72 euro për litër.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gabriel Garsia Markez E hëna u gdhi e ngrohtë dhe…