DEBAT PUBLIK-nga Kompania“Green Power” Sh.p.k

29 nëntor 2023 | 12:09

Duke u bazuar në Ligjin Nr. 08/L-181 për Vlerësimin e Ndikimit në Mjedis,Neni 16, pika4, Kompania “Green Power” Sh.p.k – Rahovec në bashkëpunim me Ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën organizojnë:

DEBAT PUBLIK

Për Raportin e Vlerësimit të  Ndikimit në Mjedis përSeperimin e shkëmbit gëlqeror të mërmerizuar – Komuna Rahovec.

Njoftohet publiku i interesuar se më datën 19.01.2024 në ora 10:00  në objektin e Kuvendit Komunal te Rahovecit, do të organizohet  Debat Publik nga Kompania“Green Power” Sh.p.k – Rahovec,në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës dhe Komunën.

Debati Publik do të organizohet edhe në mënyrë virtuale në platformën ZOOM.

https://us05web.zoom.us/j/6491479996?pwd=ZDvl0hEpArxAW6QLU6xcjpps9XQMqi.1&omn=86011232749

Meeting ID: 649 147 9996

Passcode: 3QrGJe

Në linkun e mëposhtëm  mund të gjeni raportin e VNM-së për Kompaninë “Green Power” Sh.p.k – Rahovec, për Seperimin e shkëmbit gëlqeror të mërmerizuar – Komuna Rahovec.

https://mmphi.rks-gov.net/Document/Announcements?type=2

Në emalin e mëposhtëm mund të dërgoni komentet lidhur me projektin  [email protected]

Pjesëmarrja e juaj na ndihmon ne implementimin e projektit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi, ka…