Del botimi i dytë i ripunuar i librit “Përjetësia e dyfishtë”

21 shtator 23:10

Në përvjetorin e 24-të të rënies heroike të Fehmi dhe Xhevë Lladrovcit, ka dalë botimi i dytë i ripunuar i librit “Përjetësia e dyfishtë”, me autor shkrimtarin e veprimtarin e shquar, Bedri Islami.

Libri gjendet te libraria “Artini”, botues “Toena”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kërcënimi i presidentit rus, Vladimir Putin, për përdorimin e armëve…