Del në shitje libri bilingual “Unë dhe Unë”, “Ich und ich” nga Pashtrik Brahaj

11 prill 2024 | 21:23

Ka dalë në shitje libri bilingual “Unë dhe Unë”, “Ich und ich” nga Pashtrik Brahaj.
Libri përmban 50 histori motivuese dhe është në madhësinë e xhepit, i cili mund të merret kudo.

Ky libër unik pritet që përveç Kosovës së shpejti të jetë i disponueshëm edhe në vendet e DACH (gjermanofolëse).

Në Kosovë librin mund ta porositni online, si dhe e gjeni në librarinë “Dukagjini” dhe “Artini”, që të dyja në Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj, ka thënë se vizita e…