Demi gjigant që nuk e therin dot për mish

02 dhjetor 14:14

Zona rurale e Australisë perëndimore ka me miliona lopë, kështu që sigurisht ka parë nga të gjitha llojet e trajtat e tyre. Por kurrë nuk kishin parë si demi gjigant i quajtur Nikers.

Nikers bie menjëherë në sy nga kopeja, sepse është 1.94 centimetra i gjatë, gati sa Michael Jordan dhe peshon 1.4 ton. Pronari u përpoq ta nxirrte në ankand, por thertoret e zonës thanë se nuk mund ta përpunonin në makineri, kështu që ai vazhdon të jetojë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetët e Listës Serbe janë mbyllur në Kuvendin e Kosovës…