Deri në 5 mijë euro gjoba për personat që plasojnë ushqim të pasigurtë në treg

13 tetor 17:42

Në njoftimin e tyre në “Facebook”, thuhet se sipas ligjit nr. 03/L-016 për Ushqim, personat që plasojnë ushqim jo të sigurt në treg mund të dënohen me gjobë prej 5 mijë euro deri në 50 mijë euro.

“Neni 46 specifikon: 1. Dënohet për kundërvajtje me gjobë prej pesëmijë (5.000) deri në pesëdhjetëmijë (50.000) Euro personi që, …, 1.2 plason në treg ushqim jo të sigurt’” thuhet në njoftimin e tyre.

Mbrojtësit e konsumatorëve ftojnë qytetarët që sa herë që hasin në ushqim të pasigurte të raportoni te Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë në numrin: 0800 111 22.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Roger Federer nuk do të jetë në topdhjetëshen e ATP…