Dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi, shkak kuorumi

30 maj 2024 | 11:25

Ka dështuar mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, për shkak të mungesës së kuorumit.

Në rend dite, ky komision kishte shqyrtimin e Raportit vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) për vitin për vitin 2023.

Po ashtu, në këtë mbledhje parashihej edhe formimi i grupeve të punës për shqyrtimin e projektligjeve në procedurë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
(Në 35-vjetorin e rënies heroike) Basrie Murati-Sakiri Ishte e martë,…