Detaji që zbulon raportin mes Luizit dhe Efit

05 qershor 14:31

Pas daljes nga “BBVA” i gjithë publiku u fokusua më shumë rreth raportit mes Luizit dhe Efit.

Edhe pse nuk kemi pasur raste t’i shohim bashkë shpesh, duket se çdo gjë mes tyre po ecën mirë.

Ishte Efi ajo e cila shuajti zërat se mes tyre mos është krisur miqësia.

Ajo shpërndau këngën e re të Luizit, postim të cilin e ripostoi Luizi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në praninë e nënkryetarit të Komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku…