Dhjetë lule për vendet e errëta të shtëpisë

25 prill 22:11

Nëse lulet ju thahen brenda javës, nuk është faji juaj, thjesht keni zgjedhur bimët e gabuara.

Këto të fundit kanë kërkesa të ndryshme dhe ju duhet të gjeni llojin e luleve që u përshtatet “orareve” dhe mundësive tuaja.

Nëse do të merrnit një lule që kërkon dritë , ujë dhe kujdes të veçantë, me shumë mundësi do të thahet brenda javës, nëse ju e harroni atë në një cep. Por, nëse do të harroni lulet e mëposhtme, ato jo vetëm që nuk do të thahen por do të lulëzojnë përgjatë gjithë vitit.

Chamaedorea- Victorian Parlor Palm
Japanese Sago Palm
Weeping Fig Tree

divsnrer

Cast Iron Plant
Calathea
Dragon Tree

bimmere

Spider Plants
Heart-Leaf Philodendron
Bromeliads

bukueuer

Chinese Evergreen
Snake Plant

wewg

Interesante

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenca e Këshillit dhe përfaqësuesit e Parlamentit Europian arritën një…