Disa nga procedurat e regjistrimit të automjeteve (video)

13 tetor 2018 | 23:32

Kushdo që ka makinë në Kosovë, nuk mund ta bëjë regjistrimin e saj pa i kryer disa obligime, siç janë taksat komunale dhe tatimi mbi pronë.

E lidhur më këtë ka pasur reagime të shumta nga akterët që merren më çështjen e sigurimeve në Kosovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një pjesë e malit në Suhodoll të Mitrovicës është përfshirë…