Djemtë e Grupit të Kumanovës postojnë foto nga burgu i Shutkës

08 gusht 2019 | 22:38

Sevdali Miftari, Sami Ukshini e Valdet Zekaj, kanë bërë një foto në dhomën e tyre të burgut ku janë duke vuajtuar dënimin e shqiptuar nga gjykatat maqedone ku edhe janë dënuar me shumë vite burgim.

Miftari, Ukshini e Zekaj së bashku me shokët e tyre janë dënuar me gjithsejt 746 vite burgim. Të burgosurit shqiptarë të cilët janë arrestur në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë më 10 maj 2015, po mbahen në burgjet e ndryshme të Republikës së Maqedonisë Veriore.

Siç dihet më 2 nëntor 2017, shtatë pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës iu është shqiptuar burg i përjetshëm, të tjerëve gjithsejtë 746 vjet burg, ndërkohë që vetëm katër prej tyre u liruan nga aktakuza.

Andi Krasniqi, burg i përjetshëm
Dem Shehu, burg i përjetshëm
Fadil Fejzullahu, burg i përjetshëm
Nasuf Zeqiri, burg i përjetshëm
Valdet Zekaj, burg i përjetshëm
Bek Bajra, burg i përjetshëm
Fejzulla Rushitovski, burg i perjetshëm
Qenan Hiseini, 20 vjet
Irfan Lutfiu, 14 vjet
Fadil Elshani, 20 vjet
Sami Ukshini, 40 vjet
Esat Kafegjolli, 40 vjet
Adrian Bujari, 40 vjet
Shefqet Hallaqi, 40 vjet
Lirim Demiri, 20 vjet
Hajrush Abdija, 20 vjet
Betim Kabashi, 40 vjet
Genti Sefaj, 40 vjet
Lendrit Rustemaj, 20 vjet
Enver Hoxha-Klajn, 40
Rufki Dogani, 40 vjet
Mirsad Qerimi, 20 vjet
Bajram Elshani, 40 vjet
Nexhmedin Lika, 40 vjet
Lirim Krasniqi, 40 vjet
Sevdail Miftari, 40 vjet
Fatmir Reçica, 40 vjet
Arsim Bajrami, 13 vjet
Musa Pajaziti, 12 vjet
Ragmi Latifi, 18 vjet
Seadudin Abdullahu, 14 vjet
Elham Arifi, 13 vjet
Ebib Alimi, 12 vjet
Ndërsa janë liruar nga akuza: Ibrahim Murtezani, Besnik Bajrami, Fazli Osmani dhe Besnik Ajdini.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shqipëria ka 116 persona të akuzuar për krime të ndryshme…