Dyshimet për falsifikim të hartave shtyjnë procedimin e demarkacionit

26 dhjetor 2017 | 15:43

Anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme të Kuvendit të Kosovës, kanë shtyrë për një takim tjetër, procedimin për në Kryesinë e Kuvendit, raportin së bashku me marrëveshjen për demarkacionin me Malin e Zi.

Shtyrja është bërë për faktin se prokuroria është duke hetuar dyshimet për manipulim me dokumente. Ky komision ka vendosur që 15 janar të marrë vendim se kur do t’i procedohet Kryesisë së Kuvendit raporti dhe marrëveshja për demarkacionin. (lajmi.net)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata e Boksit e Kosovës të premten më 29 dhjetor…