E ndalojnë trenin për të shpëtuar një kafshë të groposur nga bora

11 janar 12:55

Një tren i dëborës në Austri po lironte shinat nga reshjet e mëdha të dëborës në zonë, kur dy shoferët hekurudhorë dëgjuan rënkime nga dhembja me zë të lartë dhe panë një kafshë të mbuluar nga dëbora që nuk mund të lëvizte.

Kështu ata ndaluan trenin dhe zbritën me lopata dhe gërmuan për ta nxjerrë nga bora dhinë e egër.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Agron Hoti Lufta për tregje dhe fuqi punëtore Kur…