Edhe KFOR-i angazhohet për gjetjen e dy policëve të zhdukur në Lepenc

29 prill 16:09

Kërkimet për dy policët e zhdukur janë duke u zhvilluar përgjatë tërë rrjedhës së lumit Lepenci nga vendi i aksidentit.

Përveç Policisë, Zjarrfikësve dhe FSK-së, në gjetjen e tyre, tanimë është angazhuar edhe KFOR-i.

Që prej momentit kur autoritetet kanë marrë lajmin për aksidentin e tyre, të gjitha njësitë përgjegjëse janë duke kërkuar trupat e të dy policëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Ballkanin Perëndimor politikat duhet të drejtohen kah fqinjësia e…