Edhe sot Prishtina prin me numrin më të madh të rasteve me Covid-19

01 gusht 16:53

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka lajmëruar se në 24 orët e fundit janë infektuar 224 persona me koronavirus.

Qyteti me më së shumtë të infektuar në 24 orët e fundit është Prishtina me gjithësej 70 raste.

Numri i rasteve sipas komunave:

Komunat tjera me raste të reja me koronavirus: komuna Kaçanikut 13 raste, komuna Vushtrri 10 raste, komuna Mitrovicës 9 raste, komuna Gjilanit 8 raste, komuna Lipjanit 7 raste, komuna Podujevës 7 raste, komuna Drenasit 6 raste, komuna Skenderajt 6 raste, komuna Dragashit 5 raste, komuna Malishevës 5 raste, komuna Suharekës 5 raste, komuna Pejës 4 raste, komuna Klinës 3 raste, komuna Vitisë 3 raste, komuna Gjakovës 2 raste, komuna Kamenicës 2 raste, komuna Obiliqit 2 raste dhe komuna Shtimes 1 rast.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mesfushori i njohur i Besës, Dugagjin Gashi, ka konfirmuar largimin…