Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte shtëpie

11 shtator 2023 | 12:09

Vajzat e botës së spektaklit dhe artit jemi mësuar t`i shikojmë gjithmonë të grimuara. Pudër, buzëkuq dhe flokë që s`u lëviz qimja.

Po të gjitha ato, në kushte shtëpie nuk ndryshojnë nga vajzat e zakonshme. Ato kanë rrudha, kanë flokë të rinj që dalin mbi ballë dhe sigurisht edhe thinja. Nuk e kanë as atë shkëlqimin mbi flokë që shndrin në tapetin e kuq.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

FOTOT/ Edhe vajzat e ekranit i kanë flokët si ne, në kushte

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK),…