Eksperti i sigurisë, Arben Dashevci boton librin e tij të parë

01 nëntor 2023 | 18:37

Eksperti mitrovicas i sigurisë, Arben Dashevci ka botuar librin e tij të parë me titull “Kriminalistikë dhe Siguri”.

Ky libër i titulluar “Kriminalistikë dhe Siguri” është përmbledhje e temave në aspektin kriminalistik dhe çështjet e sigurisë.

Përndryshe Arben Dashevci është shumë aktiv në komentimin e ngjarjeve siç është rasti i fundit në Banjskë, e poashtu ai në vazhdimësi ka bërë komentimin mbi ngjarjet e sigurisë në vend dhe jo vetëm. Ky libër duhet të shërbejë edhe për studentë të cilët studiojnë drejtimet e sigurisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetari Ridvan Berisha ka reaguar për protestën e sotme të…