Elmi Reçica në Gjenevë: PDK po gjenë përkrahje kudo ku jetojnë shqiptarët në diasporë

22 janar 12:43

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica ka qëmdruar për vizitë në Gjenevë të Zvicrës, në nismën e PDK-së për hapjen e nëndegëve kudo ku jetojnë shqiptarët në diasporë.

Në takim me përfaqësuesit e nëndegës së PDK në Gjenevë, deputeti Reçica ka diskutuar për vizioninne ri të PDK-së për diasporën dhe programin për të ardhmen e vendit.

“Partia Demokratike e Kosovës po gjenë përkrahje kudo ku jetojnë shqiptarët në diasporë, si parti e lirisë, pavarësisë dhe shtetndërtimit. Gjatë vizitës zyrtare në Zvicër zhvilluam një takim shumë të mirë me nëndegën e PDK-së në Gjenevë. PDK do të shtrihet në të gjitha Kantonet e Zvicrës për të qenë afër diasporës tonë dhe për të koordinuar së bashku të ardhmen për shtetin e Kosovës”, ka shkruar Reçica në faqen e tij në Facebook.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=498580484959647&id=100044230999664

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari bashkë me përfaqësues të OVL-UÇK-së…