Emblema e UÇK-së vendoset tek Maja e Zezë në Koshare

28 nëntor 2023 | 21:38

Emblema e UÇK-së vendoset tek Maja e Zezë në Koshare, aty ku ranë dëshmorë Xhemajl Fetahaj dhe Milazim Shala.

Fotot e publikuara nga Xhevat Fetahaj, vëllai i Xhemajlit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ismet Sylejmani I dashur Daja Abdyl Hoxha, e nderuar familje…