EXIT POLL-i i Klan Kosovës: PSD dhe Vetëvendosje në balotazh

17 tetor 19:25

PSD dhe Vetëvendosje shkojnë në balotazh në Kamenicë, sipas sondazhit të prezantuar në Klan Kosova.

PSD me Qëndron Kastratin ka marrë 32.20% derisa ai i Vetëvendosjes Kadri Rahimaj ka marrë 31.60% që shkojnë në balotazh, sipas sondazhit të prezantuar në Klan Kosova.

Partia e tretë në këtë komunë është LDK me 16.50%, PDK me 14.50% dhe AAK me 4.10%.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Malisheva shkon në raund të dytë të zgjedhjeve, sipas “Exit…