Fatjona Çitaku shpall të pavlefshme ID kartelën

27 qershor 14:14

Fatjona Çitaku shpall të pavlefshme ID kartelën e Fakultetit Filologjik drejtimi Gjuhë dhe Letërsi Turke në UP.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përkundër që Ministria e Tregtisë Industrisë dhe Ndërmarrësisë ka publikuar…