FBK-ja në ditën e gruas zyrtarizon nominimin e Linda Shalës për kryetare të KOK-ut

08 mars 2021 | 11:47

Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) sot më 8 mars e ka zyrtarizuar nominimin e nënkryetares së Bordit të FBK-së, Linda Shala për kryetare të Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK).

Me këtë nominim Federata e Basketbollit të Kosovës e fillon fushatën e FBK-së për 8 mars, Ditën Ndërkombëtare të Gruas në kuadër të FIBA Europe Girls Program, njëherësh kampanjës “Her World, Her Rules”.

Kjo fushatë synon që t’i motivojë vajzat për tu marrë me basketboll dhe ndërgjegjësojë opinionin për të përkrahur sportin e vajzave në përgjithësi dhe fuqizimin e gruas në veçanti.

Nga FBK-ja veprim konkret, një grua për kryetare të Komitetit Olimpik të Kosovës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkënda Lili është një detektive private, e cila investigon çështje…