Festë e dyfishtë në shkollën ‘Shaban Jashari’ në Skenderaj

22 maj 2024 | 14:50

Ndër shkollat më të mëdha në Komunën e Skenderajt, ka shënuar shënon 100-vjetorin e ditëlindjes së mësuesit e heroit të kombit e Shaban Jashari dhe 98-vjetorin e themelimit të këtij tempulli të dijës!

Në shënimin e këtyre dy datave ka marrë pjesë edhe kryetari i Skenderajt, Fadil Nura me bashkëpunëtorë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka bërë me…