Fillojnë punimet në amfiteatrin e hapur në Moronicë (foto)

01 nëntor 16:21

Kryetari i Komunës së Junikut, Ruzhdi Shehu, ka vizituar punimet në projektin për përmirësimin infrastrukturës në amfiteatrin e hapur në Moronicë me titull “Intervenime në përmirësimin e infrastrukturës për zhvillimin e aktiviteteve kulturore”.

Ky projekt realizohet në bashkëpunim me komunën dhe ChwB dhe zbatohet në kuadër të programit “Zhvillimi i Rajonit Ekonomik Perëndim përmes Trashëgimisë Kulturore”, një projekt i iniciuar nga CHwB Kosova dhe i realizuar në bashkëpunim me gjashtë komunat e rajonit ekonomik perëndim.

May be an image of 3 people, people standing, tree and outdoors

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

May be an image of 2 people, people standing and outdoors

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës ka arrestuar në Prishtinë një person, i…