Fillon regjistrimi i anëtarëve të rinj në Ansamblin e këngëve dhe valleve “Gjilani”

27 shkurt 2024 | 15:49

Ansambli i këngëve dhe valleve “Gjilani”, fton të gjithë të rinjtë të cilët janë të interesuar të jenë pjesë tyre tani mund të regjistrohen.

Nga mosha 12 deri në 20 vjeç, kanë të drejtë regjistrimi dhe këtë mund ta bëjnë nga ora 16:00 deri orën 18:00, në lokalet e ansamblit “Gjilani”, në ish-bibliotekën e qytetit në Gjilan.

Njoftimi:

ANSAMBLI I KËNGËVE DHE VALLEVE
“GJILANI”
Akv GJILANI fillon me regjistrimin e anëtarëve të rinjë për grupet e moshave 12-20 vjeç.
Regjistrimi bëhet në lokalet e ansamblit Gjilani në ish biblotekën e qytetit.

Orari të shtunën dhe të dieleve nga ora 16:00 deri në 18:00

Kontakti 044132786 044281006

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-opinionistja e “BBVIP2”, Zhaklin Lekatari teksa ishte e ftuar në…