Floil edhe një herë dëshmon kualitetin e lartë të produkteve!

13 shtator 15:26

Floil, po vazhdon t’i plotësoj nevojat e konsumatorëve për të pasur prodhime vendore të një cilësie të lartë.

Produkti më i ri që tashmë është lansuar në treg Margarina Floil po korr sukses me kualitetin e saj për të cilën nuk kemi dyshuar.
Margarina Floil ka lënë të kënaqur të gjithë përdoruesit e saj si kuzhinier/ere profesionale, amvise, e deri tek ata që ushqim pregaditin shumë rrallë.
Margarine Floil tani mund ta gjeni në dy lloj paketimesh në treg, por mbi gjitha atë mund ta gjeni në markete tradicionale dhe moderne.

Floil, kualitet i nivelit të lartë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), ka publikuar të…