Floil, gjithmonë me ty!

12 tetor 2018 | 10:02

Floil po feston 1vjetorin me shumë dhurata përmes kampanjës më atraktive të këtij viti.

Kampanja me sloganin Gjithmonë me ty, është krijuar vetëm për një qëllim; që të shpërblej konsumatorët  besnik të vajit Floil të cilët e bënë të mundur këtë një vjetor jubilar.
Andaj bëhu edhe ti pjesë e festimit të një vjetorit të Floil dhe fito mundësin për tu shpërblyer me dhurata të ndryshme.
Për tu informuar se si të bëhesh pjesë e kampanjës tonë, bëjeni like faqen Floi:
https://www.facebook.com/floilofficial/ .
Aty do të ju informojmë për të gjitha kërkesat që keni.
Floil, gjithmonë me ty!

Floil 1 vjet!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës ka ftuar të gjithë kandidatët që kanë…