Fluidi pjesë e panairit më të madh tregtarë “Anuga 2019”

05 tetor 2019 | 12:43

Kompania Fluidi është duke marrë pjesë në panairin më të madh tregtarë për ushqim dhe pije “Anuga 2019” në Cologne të Gjermanisë.

Në 100 vjetorin e këtij panairi, kompania Fluidi po merr pjesë në këtë panair me brendet e saj duke dëshmuar për të shumtën herën përkushtmin ndaj cilësisë dhe inovacioneve në brend.

Në këtë panair më shumë se 7,400 ekspozues nga e gjithë bota paraqesin produktet dhe zgjidhjet e tyre për vizitorët, numëri i së cilëve arrin mbi 165.000.

“Anuga” është panairi numër një i ushqimit dhe pijeve në botë.

Ky panair mbahet nga data 5-9 tetor 2019.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka takuar sot…