Formohet komisioni për përmirësimin e procesit zgjedhor

15 prill 2019 | 12:57

Kuvendi i Republikës së Kosovës të hënën e ka formuar komisionin ad-hock për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor.

Formimi i këtij komisioni ka ardhur pas nënshkrimit të një deklarate të përbashkët të shefave të grupeve parlamentare përmes së cilës kanë shprehur gatishmëri për të vazhduar procesin e reformës zgjedhore.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar sot Ligjin për…