Francë, 79 për qind e viktimave nga COVID-19 janë mbi 75 vjeç

25 mars 18:53

Në Francë, 79% e viktimave nga koronavirusi janë mbi moshën 75 vjeç.

Në raportin e institucionit të shëndetit publik, të datës 15 mars, janë përfshirë informacione statistikore lidhur me 161 viktimat dhe 6 378 rastet e shënuara në vend nga COVID-19.

Sipas raportit, shumica e viktimave ishin të moshuar dhe se 79% e tyre ishin mbi 75 vjeç.

Ndërsa 13% janë persona të moshës 45-64 vjeç, 7% 15-44 vjeç dhe 1% nën moshën 15 vjeç.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka…