Frutex dhe poliklinika Avicena nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

28 mars 13:48

Drejtori i kompanisë Frutex, Shaqir Palushi dhe përfaqësuesja e Poliklinikës Avicena, Adelina Osmani kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi.

Me anë të këtij memorandumi, kompania Frutex L.L.C shëndetin e stafit ia ka besuar Poliklinikës Avicena.

Marrëveshja përfshinë kontrollin sistematik të punëtorëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti së bashku me…